Udsigt til fællesskab

På havnen i Sønderborg, ved byens nye urbane havnepromenade og park, finder du et unikt seniorbofællesskab med 44 lejligheder fordelt på henholdsvis 14 toværelses og 30 treværelses lejligheder.

Alle lejligheder har en helt enestående panoramaudsigt over Alssund.

Beboernes egne fortællinger

Hør hvad beboerne selv siger til at bo i et moderne bofællesskab med den bedste belligenhed på havnen i Sønderborg.

Fællesskab med privatliv

Bofællesskabet er tænkt som et fællesskab, der respekterer privatlivet og der er taget højde for, at man kan være i fællesskabet på forskellige måder – både det nære fællesskab med naboerne og det brede i hele bofællesskabet. Det vil sige, at man ikke altid skal deltage i det store fællesskab, men at der også er plads til mindre fællesskaber og et helt almindeligt privatliv.

Her er fællesskabet noget, man kan vælge til, når man har lyst. Og vælge fra når der er behov for at være sig selv.

Man kan bo i fællesskabet fra man er fyldt 50 og ikke længere har hjemmeboende børn. Hvis man flytter ind som par, er det blot et krav at den ene af parterne er fyldt 50.

Her er naturligvis også plads til at få gæster på besøg og i to af de tre bygninger er der desuden gæsteværelser, der står til rådighed for alle beboere.

Bofællesskabet er tænkt med en høj grad af nærhed og mulighed for dagligt samvær og aktiviteter mellem beboerne

Fællesfaciliteterne

Stueetagen og den øverste etage, på to af bygningerne,
rummer fællesfaciliteter.

Faciliteterne omfatter bland andet et fælles køkken med tilhørende spiseplads, fælles aktivitetsrum, værksted samt bibliotek.

Der er ligeledes rekrea­tive udeområder og terrasser.

Inspirerende fællesskab

Med havnefronten og det maritime miljø lige ude for døren, byder området ikke kun på en helt unik udsigt. Her vil også være mulighed for at nyde hyggelige stunder sammen i bådhuset og væksthuset, der placeres i umiddelbar tilknytning til havnepromenaden.

Fra en integreret bro i det lille havnebassin vil det også være muligt at udføre forskellige vandaktiviteter.